Викладачі кафедри історії української літератури та компаративістики Людмила Іванівна Починок та Любов Петрівна Расевич стали учасниками курсів підвищення кваліфікації з методики навчання української мови, української літератури та інтегрованого курсу літератур (української та зарубіжної) у 7 класі НУШ. Дякуємо видавництву “Грамота” й авторам курсів за змістовні зустрічі та щире спілкування у фаховому колі.

Також Любов Петрівна Расевич стала учасницею навчання в Інституті педагогіки НАПН України за програмами підвищення кваліфікації “Підручник НУШ “Зарубіжна література. 7 клас” (Горобченко І., Снєгірьова В., Каєнко О., Бушакова О.): новий зміст курсу та методика його реалізації” та “Методика навчання української мови (за МНП Н. Голуб, О. Горошкіної) та української літератури (за МНП Т. Яценко та ін.) за новим Державним стандартом базової середньої освіти (7 клас)”. Щира подяка організаторам та лекторам курсів.

Навчаємось інтенсивно, щоб забезпечувати якісну сучасну освіту здобувачам ННІ української філології та журналістики К-ПНУ імені Івана Огієнка.

Починок_Людмила_Іванівна_сертиф_Інтегр_курс