Вітаємо здобувачку вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 3-го року навчання спеціальності 035 Філологія (Українська мова і література) Вікторію Компанієць з перемогою у конкурсі есе «Візія майбутнього через виклики сучасності».

Конкурс проводила Кам’янець-Подільська міська рада завдяки тристоронній співпраці Кам’янець-Подільський (Україна) – Каліш (Польща)- Хамм (Німеччина) в межах реалізації міжнародного проєкту «Моментальні знімки».

Роботи переможців  будуть опубліковані у міжнародних виданнях країн-партнерів.

Бажаємо Вікторії подальших творчих здобутків і нових перемог!

           

Вікторія Компанієць про участь в конкурсі:

«Вдячна Олесі Юріївні Трофимюк, яка змотивувала мене взяти участь у конкурсі есе «Візія майбутнього через виклики сучасності». Справді, це безцінний досвід для мене. Незважаючи на сумніви щодо моєї участі, зацікавленість перемогла невпевненість у моїх силах. 

Своєю думкою я намагалась передати біль моєї країни, яка потерпає від російського вторгнення, що тоне у крові безневинних дітей, у плачі матерів, які втратили своїх синів, у руїнах домівок, що раніше були наповнені щастям.

Невже у двадцять першому столітті ми й досі повинні протистояти ворогу, який сліпо та криваво винищує цілі родини? Дикість, незрозумілість не мають панувати в сучасному суспільстві.

У своєму есе я розповіла про справжні реалії нашого сьогодення, адже моя візія на майбутнє поступово втілюється у життя. Ми стаємо свідками справжнього перевтілення українського народу. Його незламний розквіт культури та пробудження національної свідомості надихає увесь світ.

Пам’ятаймо, що лише спільними зусиллями ми зможемо розбудувати високорозвинену державу з талановитими та незламними людьми!»