Студентки II та ІV курсів навчально-наукового інституту української філології та журналістики взяли участь Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «СЛОВЕСНА ТВОРЧІСТЬ: ІНТЕРПРЕТАЦІЇ НА ПЕРЕХРЕСТІ ТРАДИЦІЙ І СУЧАСНОСТІ», яка відбулась 15 травня 2024 року у м. Тернопіль.

Катерина Михайлова виступила із доповіддю “Інтимна лірика у творчості Василя Симоменка”; Анастасія Ганус підготувала доповідь “Художні метафори у поезії Івана Драча”(науковий керівник – асистент кафедри історії української літератури та компаративістики Олеся Трофимюк).

Дарія Ігнат виступила з доповіддю «Міжпредметні зв’язки з історією України на уроках української літератури у 9-му класі»; Ольга Римар підготувала виступ за темою «Стимулювання розвитку інформаційно-цифрової компетентності на уроках української літератури у 8-9 класах»; Олена Яцюк – «Розвиток творчих умінь школярів на уроках української літератури у 8-9 класах: інноваційний підхід та тенденції»; Вікторія Рудковська працювала над темою «Міжпредметні зв’язки з музикою на уроках української літератури у 8- му класі»; Ольга Боровська розробляла тему «Інноваційні методи роботи для вивчення теорії літератури на уроках української літератури у 8-му класі». Теми доповідей відповідали тематиці курсових робіт студенток із дисципліни «Методика навчання української літератури» (керівниця – Любов Расевич). За результатами доповідей опубліковано збірник матеріалів конференції.

Вікторія Рудковська Дар’я Ігнат Олена Яцюк Ольга Боровська Ольга РимарАнастасія Ганус Катерина Михайлова