Вітаємо здобувачку навчально-наукового інституту української філології та журналістики першого (бакалаврського) рівня спеціальності 035 Філологія (Українська мова і література) Вікторію Компанієць із перемогою в номінації «За оригінальну інтерпретацію художнього тексту» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з української мови, літератури (з методики їх викладання) у 2023/24 навчальному році за роботу «Проблема національної індентичності у творчості Наталени Королевої». Науковий керівник – кандидат філологічних наук, доцент, завідувач кафедри історії української літератури та компаративістики Людмила Починок.

Враження Вікторії від участі в конкурсі:

«Вдячна за можливість взяти участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з української літератури. Я старанно працювала над своєю роботою «Проблема національної індентичності у творчості Наталени Королевої». Але не уявляла наскільки це буде масштабний конкурс. Бо була вражена великою кількістю розумної та талановитої молоді, яка взяла участь у конференції. Серед учасників панувала здорова конкуренція та інтелектуальна об’єднаність, що створювало неймовірно сприятливу атмосферу для розвитку ідей і обміну знаннями. Це дійсно надихнуло мене на подальші наукові звершення.

       Для мене це був важливий крок у становленні ролі науковця у філологічній сфері. Цей конкурс надав мені чудову можливість проявити свої знання та навички, а також набути неймовірного досвіду, який сприятиме моєму подальшому професійному розвитку.

       Особливу подяку хочу висловити Починок Людмилі Іванівні. Ваша віра у мої сили, постійна підтримка та щирі переживання стали для мене надзвичайно важливими. Ваша допомога була неймовірною, завдяки Вам я відчувала впевненість і натхнення на всьому шляху підготовки й участі в конкурсі. Дякую Вам!»

Кафедра історії української літератури та компаративістики